www.proman.fi »
Etusivu »
ProMan Interim
Mitä Interim Management on
Miksi käyttäisit vuokrajohtajaa
Referenssit
Yhteydenottolomakkeet
Usein esitettyjä kysymyksiä/FAQ
Uutiset
Linkit
Liity ProMan Interimiin
Avoimet tehtävät
ProMan Interim
Korkeavuorenkatu 30 A
00130 Helsinki
Puh: 09 - 6120 260
Lars.Wikholm@proman.fi
in english på svenska
www.proman.fi
Miksi käyttäisit vuokrajohtajapalveluitamme
  • Joustavat johtajaresurssit ovat käytettävissä nopeasti, jopa kymmenen työpäivän sisällä yhteydenotosta ilman merkittäviä rekrytointi- tai työsuhteen päättämismuodollisuuksia.
  • Asiantuntevien ja tehokkaiden johtajien avulla tuloksia saavutetaan nopeasti. Vuokrajohtajat ovat usein jopa ylipäteviä työtehtäviinsä ja he keskittyvät tuloksen tekemiseen. Asiantuntevilla vuokrajohtajilla on tehtäviin vaadittavat taidot ja tuoreita näkökulmia.
  • Vuokrajohtajaratkaisu on kustannustehokas. Asiakas maksaa vain tehdyistä työpäivistä. Hänelle ei aiheudu mitään ylimääräisiä kustannuksia kuten sosiaaliturva- ja työeläkemaksuja, vakuutuksia, lomakorvauksia, sairauspäivärahoja, rekrytointi- tai irtisanomiskustannuksia.
  • Tehokkaampi johtoryhmä. Erittäin kokenut vuokrajohtaja tuo työryhmäänne ulkopuolisen näkökulman sekä todella paljon taitoa ja kokemusta. Hän on ammattilainen, jolla on erinomaiset taidot projektijohtamisesta ja objektiivinen suhtautuminen yrityksenne toimintaan.
  • Muutoksia voidaan toteuttaa, resurssiaukkoja paikata ja projekteja hallita. Vuokrajohtaja tekee paljon enemmän kuin pelkkiä suosituksia. Hän ottaa toiminnan haltuunsa ja täyden vastuun asioiden toteutuksesta.
  • Keskittyminen oleelliseen lisääntyy. Keskeiset välitavoitteet määritellään selkeästi, hankkeiden edistyminen raportoidaan säännöllisesti ja suoritukset mitataan.
  • Tukiverkosto. Menestyksen takaamiseksi käytäntönämme on painottaa vuokrajohtajan valinnassa ylipätevyyttä yhdistettynä tärkeiden tukiverkostojen käyttöön.
www.proman.fi »