www.proman.fi »
ProMan Interim
Introduktion till Interim Management
Varför använda Interim Management
Referensuppdrag
Intresserad av våra tjänster
Vanliga frågor/FAQ
Nyheter
Länkar
Arbeta som Interimchef
ProMan Interim
Högbergsgatan 30 A
00130 Helsingfors
Tfn: 09-6120 260
Lars.Wikholm@proman.fi
in english suomeksi
www.proman.fi
Snabba förändringar i affärslivet kräver dynamisk ledning. Vi levererar flexibla lösningar för att lösa ditt temporära chefsbehov.
ProMan Interim tillhandahåller professionella chefer att hyra med dokumenterad erfarenhet inom en rad olika temporära och permanenta uppdrag. Våra Interim Managers har bred erfarenhet från en rad olika branscher och olika chefsbefattningar. Inom interimsuppdrag kan tidsaspekten vara en mycket viktig parameter och ProMan Interim har en uppdaterad och sofistikerad databas av Interim chefer och självständiga konsulter för en snabb leverans. Vi siktar på att kunna ha en lista inom 5 dagar på kandidater som motsvarar kundens behov.

Kvalificerade och mycket erfarna för jobbet kan dessa seniora chefer bli placerade och aktiverade inom 10 arbetsdagar efter förfrågan. Alla är erfarna chefer och/eller styrelseproffs som kan arbeta individuellt eller i team för att assistera företag som behöver en strategisk resurs inom Finans, IT, Operations, Tillverkning, Teknik, FoU, Logistik, Marknadsföring, Försäljning, Personal och Projektledarskap på alla nivåer.

www.proman.fi »