www.proman.fi »
Etusivu »
ProMan Interim
Mitä Interim Management on
Miksi käyttäisit vuokrajohtajaa
Referenssit
Yhteydenottolomakkeet
Usein esitettyjä kysymyksiä/FAQ
Uutiset
Linkit
Liity ProMan Interimiin
Avoimet tehtävät
ProMan Interim
Korkeavuorenkatu 30 A
00130 Helsinki
Puh: 09 - 6120 260
Lars.Wikholm@proman.fi
in english på svenska
www.proman.fi
Mitä Interim Management on Lue lisää »
Interim Management eli vuokrajohtajuus on väliaikaisin resurssein hoidettua johtamista, päällikkyyttä tai asiantuntijatehtävien hoitoa.

Vuokrajohtajien lisääntyvän käytön taustalla on yritysten tarve saada ylimääräistä, pätevää ja kokenutta tukea merkittävissä muutostilanteissa. Muutaman viime vuoden aikana kiinnostus vuokrajohtajia kohtaan on kasvanut huomattavasti. Yhä useammat yritykset käyttävät vuokrajohtajia ja yhä useammat ylemmän tason johtajat ryhtyvät vuokrajohtajiksi.

Väliaikaisten johtajien käyttö osana uudelleenorganisointistrategiaa tarjoaa mahdollisuuden parantaa yrityksen joustavuutta ja nopeuttaa toimintakykyä. Monet yritykset eivät vielä ole löytäneet ratkaisukseen vuokrajohtajuutta ja sen tuomia merkittäviä etuja.

ProMan Interim välittää kokeneita ylemmän ja johtoryhmätason päälliköitä suorittamaan tiettyjä lyhytkestoisia johtotehtäviä, jotka kestävät yleensä 3-24 kuukautta. Lyhyesti voidaan todeta, että vuokrajohtajia voidaan käyttää hallinnoimaan mitä tahansa yrityksen toiminnassa tapahtuvaa kasvu- tai muutosprosessia, joka vaatii erityisosaamista ja kokemusta. Vuokrajohtajan käyttö osoittautuu usein kustannustehokkaimmaksi tavaksi täyttää yllättävästi vapautunut paikka tai johtaa lyhytkestoisia hankkeita.

www.proman.fi »